Høst!

Blir fysisk kvalm hver gang jeg logger meg inn her og ser at det er over en mnd. siden sist. Pcen brukes som regel kun til en kjapp facebooksjekk og nedlasting av serier på lørdagsmorgener. Nå, derimot blir det slutt på det! JEG skal nemlig bare jobbe annenhver dag (mens jeg leter panisk etter en jobb som vil ha meg på tirsdager og torsdager, ikke at det frister med tre forskjellige arbeidsplasser) såda vettu, blir det mer slasking på sofaen. Can't wait.

Nå er det høsten dere! Og jeg hadde en plan om å gå masse med kjoler i oransje og rustrødt, med store skjerf og ullgensere, råkule boots og åletrange olabukser (ja, jeg sier fortsatt olabukse..) med enorme ullsokker på beina. Sålangt har jeg gått såvidt i en rustrød kjole, som blir møkkete med en gang jeg i det hele tatt tenker på å røre meg. Jeg har fått blærekatarr to ganger allerede, fordi jeg ikke har kledd meg etter været på jobb. Dæ var lurt!

I forrige uke gikk jeg med superundertøy, strømpebukse og en olabukse som var akkurat så mye for stor at jeg ser dobbelt så feit ut. HURRA!  Ikke akkurat så glamorøs som jeg skulle ønske, men det er innmari upraktisk når man jobber i barnehage. Til vinteren må jeg skifte når jeg skal ut uansett, så da vettu! Da blir det bedre ;)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

20, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Verdens kuleste barnehagetante by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits