I'm bulletproof, nothing to lose. Far away, far away.

Helt seriøst, den nye reklamen for dnb nor er helt fantastisk! Er (sammen med sikkert hele norges kvinnelige befolkning) bittelitt fornærmet over at jeg ikke fikk spille nygift med George Clooney, om så bare i en reklame!

Idag har det vært hektisk! Det går sykdom i barnehagene og vi hadde aaaakkurat nok voksne til at det gikk. I tillegg var det fotografering i dag, noe som ikke akkurat gikk stille for seg! Var rimelig kjørt da jeg gikk ut porten klokka tre i ettermiddag, i min ferd ned til bussen møtte jeg på Silje som tilbydte meg skyss hjem. Gjorde meg ingenting, ville hjem fortest mulig, jeg så (-:

I dag tar jeg kvelden tidlig, i morra har jeg heldigvis ikke tidligvakt! Den ekstra timen om morgenen har MYE å si altså! Derfor skal jeg straks ta ut av oppvaskmaskina, lage matpakke og legge frem klær til i morgen, helst mens jeg ser på "gøy på landet".

Ha en finfin kveld! (-:

David Guetta - Titanium

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

20, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Verdens kuleste barnehagetante by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits