Got my raybans on and I'm feeling hellacool tonight

Driver og jobber med en massiv ønskeliste, med bilder og greier. Fordi bestemor alltid klarer å kjøpe lilla til soverommet og gammelrosa til badet (det skal være omvendt, hihi. Har ikke tvangstanker av noe slag altså, bare litt..) Og for at alle skal vite hva jeg mener når jeg sier "juleservise fra porsgrunn" det finnes visst flere.. Who knew

Uansett, i dag var jeg ute og kjøpte meg en matboks. En matkoffert av merket blafre som er så populært om dagen. Det skjønner jeg jo godt, de er råkule. Nå ønsker jeg meg så mange forskjellige som mulig. Helst en for hver dag i året eller noe, det hadde vært knall (-: Den jeg kjøpte i dag ser forresten slik ut :


Fordi jeg er så svær i kjeften, EHEHEHEHEH!

Unnskyld, den var supertørr! Den er iallefall fylt opp av godsaker og det er helt utrolig hvor mye jeg fikk plass til i boksen. Morgendagens matpakke består av: 2/5 gulerøtter, litt blomkål, 2 dl matyoghurt med 4 ts usukret jordbærsyltetøy og en håndfull valnøtter, 1 dl eggesalat og knekkebrød. Skal innrømme at jeg ikke fikk plass til knekkebrødene. så de ligger utenfor. Og hadde jeg hatt mindre bokser eller vært lurere og valgt kun firkantete hadde jeg nok fått plass til mer, yoghurten ligger i en rund boks nemlig. Det var ikke så gjennomtenkt. Kan ta bilder i morra slik at dere får se (-: Om dere syns det var mye mat er det jo fordi det er snakk om tre måltider, så vet dere det (-:

Nå er det straks natta! Har tidligvakt i morra, så må være ute av døra ti på 7, helt luksus å kunne begynne på tidligvakt halv åtte! Tidligvakt på fredager (altså i den andre barnehagen) kan bli mer utrivelig, har hørt rykter om at de åpner 7, noe som vil si at jeg må være ute av døra 06.20. Jaja, den tid den sorg! (-: God Natt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

20, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Verdens kuleste barnehagetante by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits