01.sep.2011

"ser du på big brother?" HERREGUD, nei! Har ikke sett en eneste episode sålangt, ikke har jeg tenkt til det heller. Big Brother er noe jeg syns var kult da vi var mindre. Har sett på en oversikt over hvem som er med i år, og samtlige virker som ekte reality deltakere for å si det sånn. uten at vi trenger å gå noe mer inn på det! (-:

For øyeblikket ligger jeg til sengs. Har egentlig tidligvakt, og skulle stått med smale øyne bak brillene mine og tatt i mot små og store. Slik ble det ikke, jeg som egentlig trenger ullsokker, lukkede vinduer og to dyner når jeg sover om natten. Har i natt sovet ( iden grad jeg faktisk har sovet) med vinduet åpent, null dyne og null varme. Jeg var så varm! Så, uten at jeg vet helt sikkert fordi jeg ikke stod opp i natt for å ta min egen temperatur, vil jeg påstå at jeg hadde feber i natt. Er i tillegg helt skutt, men lys våken da! til tross for kanskje tre timer hver natt denne uka. Kommer til å sove hele helga.

Så, nuh skal jeg trekke dyna godt rundt meg og se masse tv, mens jeg later som jeg er kjent komiker eller skuespiller. Haha, hadde vært noe det!Haha, Emo-Cessan anno 2006!!

Én kommentar

Kari

02.sep.2011 kl.10:35

SV: Whaat? : o Du altså! Jeg kommer hjem i september en gang, for da skal Heidi få ut babyen, hehe : )

~

Big Brother er lame, haha! Så på det når jeg gikk på barneskolen, for det var det alle de "kule" så på... Visste ikke at de fortsatt sender drittet en gang jeg : p

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

20, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Verdens kuleste barnehagetante by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits