27.08.11

Det går litt tid mellom hver gang jeg blogger, denne gangen har det gått en hel sommer! Nesten iallefall. Har satt meg ned flere ganger for å skrive, men det føles så meningsløst.  Nå nærmer høsten seg, og jeg merker på kroppen at vinterdepresjonene sniker seg innpå, og det skremmer vettet av meg.  Jeg er redd for å dele for mye, med tanke på fremtidige arbeidsgivere, hvem vil ansette en depressiv jente som sliter med maten og angst og alt som er? Hadde ikke jeg gjort iallefall.. Likevel vil jeg ikke ha en overfladisk blogg hvor jeg lyver så det renner om hvor bra jeg har det og hvor perfekt alt er. Det er bare ikke meg.

Jeg har lyst til å skrive om interiør, men jeg syns ikke det er fint nok her til at jeg vil legge ut om det på nettet. Jeg vil skrive om mat, men det eneste jeg er virkelig god på er vel posesupper fra toro eller taco. Jeg har lyst til å skrive om mote og skjønnhet, men motesansen er ikke akkurat på topp, og jeg sminker meg helt likt og ordner håret på samme måte stort sett hver dag. Jeg føler ikke at jeg holder mål, og hver gang noen rundt meg nevner bloggen krymper jeg meg og er livredd for at de skal si noe ekkelt om den.Når jeg blogget på det meste var jeg livredd for ekle kommentarer på noe jeg har skrevet, folk er usansynlig slemme. Og ja, det går inn på meg. Og nei, jeg trenger ikke ta imot dritt selv om jeg blogger. Så ja, sånn er det.

Jeg skal jobbe litt med å finne en gylden middelvei, i mellomtiden blir det sikkert like stille som det har vært.

2 kommentarer

Kenneth

28.aug.2011 kl.14:04

Fint å høre det fortsatt er liv i deg. Selv om du nesten ikke blogger så mye lenger er fortsatt din blogg en av de jeg alltid har likt best av tilfeldige blogger jeg har funnet. Det er vel kanskje bare noe med det du til tider har skrevet som har truffet riktig hos meg og tidvis har du vært fantastisk inspirerende :)

Tuppelure

29.aug.2011 kl.10:42

Stå på :-)

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

20, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits