Skjulte talenter.

Jeg har noen skjulte talenter; jeg synger helt fantastisk bra i dusjen, når ingen hører meg og jeg tør å skrike løs av full hals. Riktignok høres det bedre ut inni hodet mitt enn for alle andre, men det bryr jeg meg særs lite om. Jeg har helt enormt bra humor, burde helt seriøst vært komiker. Problemet er vel bare det at alle andre har dårlig humor, og syns ikke jeg er like morsom som jeg synes selv. Jeg er helt rå på å tegne regnbuer, med en liten gryte med gull i den ene enden og en dame som ser opp på himmelen fra gresset.

Noen ganger burde en skjule følelsene sine litt, det er ikke et av mine talenter. Når katten til naboen dessverre blir påkjørt og ungene deres er helt oppløst i tårer blir jeg stående og hulke selv. Om en unge i barnehagen er helt hysterisk og utrøstelig kan det fort ende med at vi står der og gråter begge to. Om Stian trykker på de rette knappene (og tro du meg, han vet nøyaktig hva han driver med) kan jeg bli så usannsynlig sur at jeg enten kjefter ham huden full eller kjører den meget modne varianten og ignorerer  ham helt. I går foreksempel, da vi skulle kjøre til Otta for å hente hagemøbler, kalte han meg Hitler på tilbaketuren. Jeg var sint helt til han stoppet på Statoil for å kjøpe mat, var jo ikke så sint at jeg ikke kunne spise!

I fjor sommer var jeg inne i Oslo for å snakke om bloggen, hvorfor den var som den var osv. Uten at jeg visste om det var det også audition for en film. Og der satt jeg, skulle fortelle om depresjonen min og hvorfor den var en så stor del av bloggen, hvordan jeg hadde brukt bloggen som terapi, og jeg gråt. Foran kamera satt jeg og gråt, foran to voksne menn som ikke visste helt hvordan de skulle takle det. HAHA, for en komisk situasjon det må ha vært for alle andre enn meg. Jeg fikk rollen forresten, men takket nei.


Cessan anno 2006


Har du noen skjulte talenter? Og noe du kunne vært flinkere til?

Én kommentar

Kari

30.jul.2011 kl.21:22

SV: De har jeg kjøpt på Åhléns : ) Ja, de er jo kjempe fine! Og veldig din stil også, might I add ; )

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

20, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits