Sådæ

Hallohallo! (eller mååååårn som vi sier på hedmarken)

Idet siste har bloggingen gått litt i glemmeboka, jeg har bare ikke hatt lyst, og gidder ikke masseprodusere noe halvhjerta bare fordi jeg føler at jeg må.

Vi har endelig fått ferdig terassen og handlet inn blomster, skulle vel ha kjøpt plast for grønne fingre er ikke akkurat en egenskap som har gått i arv i min familie, så nå mangler vi en liten vegg for å slippe å sitte på utstilling og litt møbler å sitte på. Solsenga mi er litt ensom der ute stakkar. Det er forresten den samme solsenga jeg klarte å bli solbrent mens jeg lå på her om dagen, JA, i det været her! Sola var nok veldig lokal. Da vi var hos svigers litt senere på kvelden (i hamar, vi bor rett utenfor) hadde de bare hatt skyer og regn hele dagen. Ble så brent at jeg fortsatt er litt øm i grunn, klapp på skulderen til meg selv for det. Er godt smurt i dag for å si det sånn! Igår smurte jeg meg så mye at jeg fikk solkrem i øyet, haha. heia! Men vi får satse på at jeg blir brun i stedet for flassete og HVIT.

Ellers startet jeg ferien idag, tre uker med fri. Samboeren har ikke tatt seg ferie, så da blir det helgeturer på hytta, til stockholm (forhåpentligvis) og kanskje noen andre steder. Nå er borte i forbindelse med jobben, så jeg er alene denne uka. merkelig hvor avhengig en blir av et menneske når en er vant til at de er der!

Nei, nå må jeg ut i sola og jobbe med brunfargen der jeg ikke er brent! Ha en fantastisk fin sommer, så sees vi etterhvert! (-:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

20, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits