Stranger tings are starting to begin

Det ble ikke så mye utetid i dag. Det pøsregnet og vi var søkkvåte alle sammen etter kjempekort tid det kombinert med at jeg var alene fra ganske tidlig i dag gjorde at vi kastet inn håndledet og gikk inn etter halvannen time. (for oss som er ute hele dagen om været er bra er halvannen time kjempelite)

Var hjemme litt over fem og middagen i dag ble kjapp, en halv kyllingfilet, en chili, en halv grønn paprika og en liten løk (+cocosa og fajitaskrydder) kuttet i biter og stekt i panne. Hadde det i en skål med rømme og tacosaus til. Syns det blir så stress med mye middagsstyr, derfor tyr jeg OFTE til veeldig enkle løsninger. Dette sies med eggeperioden min friskt i minne. Spiste kun egg, i alle mulige varianter i en hel uke. Ble ikke lei faktisk!


Syns faktisk denne videoen er sinnsykt kul! Lena - Taken by a stranger

2 kommentarer

AVVSARA

31.mai.2011 kl.22:00

Hej:)

Hjälp mig gärna i bloggen och svara på vilken klänning som är finast!

Ha annars en jättebra kväll!

// SARA

My

01.jun.2011 kl.02:14

Har frågestund på bloggen,skulle göra mig jätte glad om du ställde en fråga! ♥

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

20, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits