Lunsj: Sellerirot-fries

Det har ikke vært mye å melde den siste tiden. På onsdag var jeg syk og på fredag kom stian hjem. Ellers har jeg jobbet både torsdag og fredag og var med en venninne nesten hele lørdagen. Maten har vært kjedelig og enkel. Fløyelsgrøt, lapper og cottage cheese, haha. og nøtter. masse nøtter! Idag derimot måtte jeg finne på noe nytt, derfor ble det sellerirot-fries.

Du trenger:
100 g sellerirot (eller så mye du ønsker)
3 dl olje (jeg brukte rapsolje)
krydder og ketchup etter ønske.

Hell oljen i en kjele og skru på platen på full styrke. Skrell selleriroten og skjær i passe store biter/staver/hva du ønsker i grunn. Bruk en tresleiv for å se om oljen er varm nok, om det bruser rundt sleiva er oljen klar. Ha bitene oppi oljen og la det friteres til de er gyldenbrune og fine. Om du vil ha dem sprø lar du dem ligge litt lenger, men pass på for det blir fort svart. Server som tilbehør til f.eks kylling eller biff. Eller som de er med litt grillkrydder og sukkerfri ketchup til.


Her har jeg tjuvstartet litt, klarte ikke vente!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

20, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits