Satan i gatan

Siden jeg kun jobber to dager i uka foreløpig blir disse to dagene litt bedre enn de andre, jeg gleder meg til å gå på jobb og til å se noen andre enn mitt eget speilbilde og de som jobber på butikken. Derfor var det sykt skuffende å måtte innse tapt slag i dag da jeg plutselig gikk rett i bakken. Det var så ekkelt! Ble veldig varm, så begynte jeg å kaldsvette noe helt forferdelig, verden snurra litt også ble det svart og satt på badegulvet.

Takker gud og jesus og alt mellom himmel og jord for at jeg rakk å sette meg ned i stedet for å bare dette på noe hardt og slå meg halvt i hjel. Sist jeg besvimte var jo på sykkel i fart, haha. Skal ikke være mulig! Må ha sett vanvittig lurt ut, ønsker meg fortsatt en gammeldags damesykkel forresten! Tråler finn.no etter det perfekte eksemplar hver eneste dag.

Siden det ikke blir jobb i dag og jeg liksom bør holde meg i ro blir det mad men maraton, har lastet ned alle sesongene til en kjedelig fridag i fremtiden, det ble visst i dag!


Tilholdssted for dagen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

20, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits