Tips til å slutte med kjedespising?

Hovedgrunnen til at jeg har noen kosekilo for mye er småspisingen min. Jeg kjedespiser til tusen! Jeg er ikke sulten heller, bare kjeder meg, og uten å tenke over det går jeg til kjøleskapet og finner meg noe å småspise på, en liten skål med cottage cheese, et knekkebrød med godt pållegg osv osv. Det hjelper ikke hvor mye sunt du har i skapene eller om du ikke har noe usunt. Spiser du for mye går du ikke ned i vekt.

Derfor vil jeg ha noen tips til å slutte med kosespisingen. På dagtid kan jeg jo ikke ringe venner og stikke ut med i og med at de stort sett er på skole eller jobb. Har du noen gode tips til å slutte med kosespising?


No makeup sunday! Hurray

14 kommentarer

Tonita - kommenterer tilbake

22.mai.2011 kl.15:07

Ha en kjempe fin dag! Du kan bli dagen blogg hos meg :-)

cavaline

22.mai.2011 kl.15:09

Har du prøvd å heller lage deg noe godt å drikke? :) Som f.eks bare ta deg et glass saft som du liker, juice eller kanskje bare iskaldt vann med isbiter, en kopp kaffe eller te? :) Det hjalp for min del i vert fall^^ Hele tiden før gikk jeg og kjedespiste som du sier, sulten eller ikke, fikk bare lyst på noe. Men nå drikker jeg kaffe, juice og saft mange ganger for dagen, og har erstattet spisingen på den måten. Bare sørg for å ikke drikke kaffe eller te altfor sent så du ikke får sove. :) Lykke til og ha en fin dag! ^^

Cecilie Mikalsen

22.mai.2011 kl.15:12

cavaline: høres lurt ut, spørs om jeg må sørge for å ha en mugge med noe drikke i nærheten hele tiden :p

Katrine

22.mai.2011 kl.15:12

Ta deg ett glass vann! Gjør noe annet, puss tennene, bare gjør noe. xD

<3 Kristine

22.mai.2011 kl.15:13

Nå burde igrunn ikke jeg gi råd om å slutte å småspise, for det gjør jeg dagen lang selv. Men jeg pleier i det minste å spise sunne ting når jeg småpiser - frosne bær er en skikkelig slager når man kjedespiser :D

Men hvis jeg allikevel skal komme med tips, så kan man jo gå seg en liten tur eller drikke et stort glass vann eller en kopp te, eller gomle isbiter :) (som om jeg klarer dette selv liksom, haha!)

Cecilie Mikalsen

22.mai.2011 kl.15:18

Kristine: tanken er jo god selv om en ikke følger egne tips ;p spiser jo gjerne sunne ting når jeg småspiser jeg også, men det blir store mengder småspising i løpet av en dag når en legger det sammen (-:

liitamarita

22.mai.2011 kl.15:24

Heng en stor lapp på kjøleskapet der du skriver: Småspise nå igjen?? Så kanskje du blir mer bevist på det akkurat i det du er på tur å gjøre det. Og hvis du MÅ ha noe å spise på, spis kun frukt og grønt, ikke brød eller knekkebrød!

RagnaRock

22.mai.2011 kl.15:26

Skaff en hobby! Begynn å trene (skal du ned i vekt er trening alfa og omega uansett), skaff deg en symaskin, skriv en sang, begynn å male, les en bok, gå en tur, gjør et eller annet som du liker. Noen nevner saft når sukkersuget nærmer seg, og det funker også. Kjøp vitaminbjørner! Du bør bare spise to om dagen (hvis ikke blir du sittende på ramma...).

Lavkarbotips

22.mai.2011 kl.15:44

Drikk vann :-) klarer du ikke og slutte og små spise kan også tyggis være et hjelpe middel:-) da har du noe og tygge på som kanskje kan få deg til og få mindre lyst til og små spise. Eller, spis 5 mindre måltider for dagen, da får du kanskje ikke noe særlig tid til og små spise :-D selv lever jeg på lavkarbo og har mistet hele behovet for og små spise:-) jeg sier IKKE at du skal leve på lavkarbo altså;-) men tyggis kan funke ganske godt altså:-D

Ingvild Ørland

22.mai.2011 kl.15:47

Har hørt at det er lurt å ta en tur ut. Bare gå en tur på 15 minutter så skal det være borte! :D

Også spise mindre måltider oftere og drikke vann istedenfor å spise hjelper!

Hanne M

22.mai.2011 kl.15:50

Jeg er også en kjedespiser. Er så lett å bare gå i godteriskapet å hente noe! Minner meg på at vi har potetgull i skapet..... Mmmm..

Cecilie Mikalsen

22.mai.2011 kl.16:07

Hanne M: haha, tenker ikke over det heller før jeg plutselig sitter kjeften full av mat :p

Kari

22.mai.2011 kl.22:48

Start på p-pillene microgynon! De fjerner en del av matlysten i hvert fall. Hvordan? Du er kvalm relativt ofte. I tillegg minsker de sexlysten... FML x)

Cecilie Mikalsen

22.mai.2011 kl.22:58

Kari: hahaha, men den vil jeg jo ikke bli kvitt! ;p

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

20, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits