YNDLINGSDAGEN!

Seriøst, jeg ELSKER 17.mai! Bursdag, jul og påske kan bare gå og legge seg for min del, 17. mai is the shit! Dagen går som den har gjort HVERT år siden jeg ble født omtrent. Jeg og mamma er klin like på akkurat dette punktet.

0800 henger vi ut flagget. Da er vi gjerne fullt påkledd i bunad eller ligger litt sent ute og driver og drar den på.
0810 er det frokost. Digert hjemmelaget koldtbord! I år var det jeg som var vertinne, og selv om vi bare var 6 personer ELSKA jeg det. SKAL bli tradisjon fra nå av, og jeg skal tvinge hele verden til å komme.
Halv elleve begynner barnetoget, som går forbi oss mellom kvart på elleve og elleve. Da må vi vinke til alle kjente i toget, og skravle med alle kjente som vi møter på ferden.
11.30 er det 17.mai taler osv. nede på kjonerud. Ikke like krise å gå glipp av som før, men koselig hvis vi orker å gå helt ned i bunad og klumpete sko.
Så er det mer mat, fortsetter der frokosten slapp frem til vi går opp på den ene barneskolen, og jeg lover. godt over halve ottestad kommer dit. Hele uteplassen er stappfull og folk har med seg egne klappstoler å sitte på. Gleder meg allerede til neste år liksom! Etter en time eller to på skolen, altså rundt 15.00 reiser vi ut med familien til kjæremin for å spise middag. Der sitter vi og skravler og spiser til klokka nærmer seg 17.00 og vi turer ned i byen for å se russetoget. Etter russetoget er 17.mai litt ferdig for alle andre en min sin del. Kunne ha holdt det gående hele natten om jeg hadde mulighet!


Hæn stefar tok masse bilder i går, men tviler på at han får lagt dem ut i år. Her er iallefall et bilde av neglene slik de ble. Er fornøyd igrunn3 kommentarer

Kristine og Kristine <3

18.mai.2011 kl.08:53

elsker også 17 mai, det er syykt digg :D
så fine neglene dine ble :-)

- lumbi

Mira

19.mai.2011 kl.23:07

Jeg liker 17.mai jeg og, men blir ikke det samme når man ikke bor i samme by som familie. Et annet år kanskje! ;)

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

20, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits