Too late

Frøya skal jo ha kattunger, og da vi ikke så henne på hele gårsdagen fant jeg ut at jeg måtte ut å lete etter henne ettersom det kunne tenkes at hun hadde fått ungene under en busk eller i veikanten.  Så jeg gikk meg en runde for å titte i hager og på små skogflekker i nærheten. Til slutt fant jeg henne, liggende i veikanten med den ene armen brukket og helt bløt etter alt regnet fra igår. Hjertet mitt knuste, det høres sikkert rart ut for mange, men en knytter seg så fort til egne dyr. Selv om det "bare" er en katt. Så nå har vi bare en, jeg er ikke langt fra å gjøre Odin til innekatt.

Haff, i dag har jeg ingenting på planen annet enn rydding og vasking til i morra. også skal jeg få fikset neglene for første gang på nesten 3 år, det skal bli godt! Også er det jo så fint vær ute at jeg må prøve å nyte det!

Hva skal du i dag? (-:


Bolla mi, som jeg er så glad i.


2 kommentarer

Kenneth

16.mai.2011 kl.15:53

:( Uff.

Hmm.. altså.. jeg synes ikke der er noe rart overhodet det du skriver og når det kommer til dyr er det ihvertfall ikke noe som er "bare". Vet at du ikke er sånn da men dessverre er det akkurat sånne holdninger blant så veldig mange andre som gjør at dyr må gjennomgå så mye fælt til tider.

alexandra

17.mai.2011 kl.13:38

Fin blogg! Följa varandra på bloglovin?:)

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

20, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits