Oppskrift: Tacogryte

Skulle nok spesifisert i tittelen på innlegget under at jeg var på utkikk etter lavkarboblogger, var dumt av meg å gå ut ifra at folk leste innlegget før de kommenterte selv om jeg hadde uthevet hvilken type blogger jeg var på utkikk etter. Så for å spesifisere; jeg er på utkikk etter blogger om emnet LAVKARBO og da helst med masse rågode oppskrifter!
-----------------

Med lite kjøtt i fryser og kjøleskap og litt grønnsaker å bruke opp ( itillegg til kjempelyst på taco) ble det hjemmelaget og litt improvisert tacogryte til middag. Du kan selvfølgelig redusere/øke med ingredienser, legge til og trekke fra. Det er det som er så fint med å lage mat fra bunnen! Her er hva jeg brukte i dag:

Ingredienser ( 6 porsjoner)
* 700g Kjøttdeig
* 1 rødløk
* 2 gule løk
* 1 Squash
* 1 gulrot
* Ønsket mengde tacokrydder
* 100g meierismør
* 1 beger fløte
* 4 fedd hvitløk
* 6 cherrytomater
*1 chili

Finnhakk all løken (rød-, hvit-, og gulløk) og stek mykt i litt av smøret. Ca halvparten. Tilsett kjøttdeigen og stek det brunt og fint. Tilsett resten av ingrediensene  og kok det opp i ønsket konsistens, server med avokadomos (avokado, Rømme/kesam/creme fraise og salt+pepper) salat og tacosaus.

Om du ikke kjører lavkarbo kan du med fordel kutte ned kraftig på smøret og bytt ut fløten med ekstra lett melk eller sløyf den helt. Bruk heller vann. Om du kjører lavkarbo er cluet å få inn så mye fett som mulig  bruk derfor smeltet smør og fløte i stedet for vann når du blander inn krydderet som selvsagt med fordel kan være hjemmelaget enten du kjører lavkarbo eller ei! (-: Fikk forresten akutt dysleksi da jeg skrev dette innlegget så det er FULLT av skrivefeil!


Nå samlet alle grønnsakene seg på bunnen, så det ser enda brunere og kjedelig ut enn nødvendig. Men det smaker iallefall utrolig godt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

20, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits