Fin fredag!

Skulle ønske jeg hadde noe vakkert og fint på hjertet hver time av døgnet men det har jeg jo ikke, det vil si; jeg skulle ønske jeg kunne dele med dere hva som skjer på jobb om dagene. Nå begynner de jo å snakke ordentlig og de sier så utrolig mye morsomt og etterligner det vi sier hele tiden. Jeg skjønner jo hvorfor vi har taushetsplikt, hadde heller ikke ønsket å få mitt barn og min familie "utlevert" på den måten, selv om det er utelukkende positivt.  Må nok ta med meg en bok og skrive ned gullkorn. Det er jo fint for foreldrene og ungene å se tilbake på!

Ellers går dagene til å spise, planlegge hva jeg skal spise og ettersom jeg må passe på hva jeg spiser må jeg jo bruke litt tid på det, også må jeg planlegge innkjøp deretter. Jeg elsker jo å lage mat så det er ikke noe problem, men jeg savner å bare kunne ta en brødskive når jeg er sulten eller bare har lyst på en!

Har forresten kjøpt meg hårruller, håret mitt er dog så glatt at selvom jeg ruller opp søkkvått hår så sklir det ut med en gang det begynner å tørke, jeg har ikke kjøpt nok ruller heller, så det har jo litt med saken å gjøre! Ser ut som er kråkereir på hodet mitt! Skal kjøpe flere ruller og sånne pinner for å feste dem litt bedre! Var med Karoline når hun skulle fikse neglene sine i stad, så bestilte jeg meg like godt en time på mandag, ble det jaggu negler på meg også til 17. mai!

2 kommentarer

Kajsa

14.mai.2011 kl.14:55

Hei!

Fin blogg!

Hvordan har du det? :)

Mariell Graarud

14.mai.2011 kl.16:49

fin blogg.

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

20, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits