Like punching in a dream.

Idag skulle jeg hatt eksamensgjennomgang. Det stikker litt i magen å vite at alle de andre i dette øyeblikk er på skolen og enten ser på eller gjennomfører sitt opplegg i bevegelse. Som de har jobbet med i flere måneder. Ønsker dem uansett lykke til alle sammen, har troen på at dette går veien for hver enkelt!

På en måte vet jeg jo at det beste for min del nå er å få tid til å slappe av og komme til hektene. Men jeg kan ikke unngå å føle at jeg går glipp av så utrolig mye. Helt plutselig ble nesten alle borte, det er litt sånn "ute av syne, ute av sinn". Det er like mye min skyld, men jeg har liksom aldri vært noe særlig sosial, har aldri knekt den "vennekoden" og er bare rar og utilpass. Haha, noen må vel være sånn også! (-:

Denne uka er jeg alene i leiligheten, de andre er jo hjemme så huset er heldigvis ikke tomt. Tenkte jeg skulle handle inn til meg selv. Siden stian har krav om noe annet enn lavkarbomaten min kan jeg for en gangs skyld bruke matpengene slik jeg vil! Det betyr egg, kylling, bacon, friske urter, masse grønnsaker og slike ting (-: I og med at det bare er jeg som skal spise kan jeg eksperimentere litt. Er litt lei av cottage cheese med nøtter, lapper med pållegg og kesam med fun light (har et helt enorm søtsug om dagen) og med så mye godt en kan lage er det jo ikke noe problem å få til god mat!


Håret er fortsatt rødt, og! Hurra..

Én kommentar

Kari

03.mai.2011 kl.17:31

SV: Thank you <3 Er ingenting som har skjedd egentlig, blir bare litt frustrert til tider. Ikke alltid like lett å føle seg ti år eldre enn man er og derfor ikke få det man virkelig vil. You know what I mean ; )

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

20, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits