Sol og (nesten)sommer!

Haha, var på tur her om dagen, frostskader i bakken har laget enorme sprekker i veiene. Statens vegvesen kommer til å få det moro i sommer!

Herregud, det er sol ute! Og den er varm! Det er sommer sånn helt plutselig, nesten iallefall og jeg liker det! Her er vi i full gang med å bygge en platting slik at mammas stakkars leieboere (altså meg og kjæremin) skal kunne være ute uten å sitte på utstilling for alle som går forbi.  Dermed må vi rive opp x antall rosebusker med rota og fjerne 3 relativt store klatrefuru(?) som har fått gro vilt de siste 10 årene (vil jeg tippe)


Han "stefar" er i full gang med å kappe ned og fjerne trærne. Om du ser nøye etter får du øye på pusen som alltid er der det skjer og skal hjelpe til, har ikke tall på hvor mange ganger vi har holdt på å tråkke på, klemme henne i døra osv. Lydløs liten ninja!
.

Den foreløpige "uteplassen" vår, som egentlig bare er en gangpassasje. Her ligger jeg iallefall store deler av fridagen og later som jeg har en stor fin uteplass og dyre møbler.. i motsetning til mammas gamle solseng og en sofapute. Pikinikpleddet jeg har lagt over er jeg fornøyd med da, skal seriøst aldri kvitte meg med det!Dette er trappa vi skal bygge plattingen inntil, tror og håper det kan bli råbra med mørk tre-platting til! Den fungerer iallefall som sitteplass/oppbevaring. Har potensiale til å bli dritfint, dog er jeg ikke så flink med detaljer og kjører heller den metoden der jeg kjøper alt jeg har lyst på og finner ut etterpå hvor det sånn ca passer inn.  Det ender som regel med å bli helt greit! :p Hva gjør du i sommersola?

 

2 kommentarer

en värmlands tjej

04.mai.2011 kl.22:10

det var verkligen ingen dålig spricka i backen det..

Cecilie Mikalsen

05.mai.2011 kl.21:28

en värmlands tjej: haha, nei! Skal det først gjøres så skal det gjøres ordentlig! Den går rett gjennom all asfalten, så det vi skimter nederst der er faktisk jord :p

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

20, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits