Oppdatering.

Så, jeg hadde ikke laktoseintoleranse. "Heldigvis!" tenkte jeg da jeg hørte det. Det skulle vise seg da, at jeg mest sannsynlig er intolerant/allergisk mot sukker og stivelse aka karbohydrater! Det var mistanker om dette for rundt ett år siden også, men da slurvet jeg så mye med kostholdet at det ikke funket (hihi, ups!) dermed må jeg skjerpe meg igjen. Har heldigvis en oppskriftsbok fra før. Men vurderer å investere i en eller to til, jeg er så utrolig uoppfinnsom når det gjelder mat. Har lett meg frem litt på nettet også, og med så mye gode oppskrifter må jeg nok skaffe meg en litt pen skrivebok til de beste oppskriftene, slik at jeg finner dem igjen! Det er mye god mat en kan lage bare en går litt inn for det, må bare prøve meg litt frem (-: Grillsesongen er jo rett rundt hjørnet, da går jo grillen omtrent døgnet rundt uansett! (-:

Leste et sted at "gud gir deg ikke mer motgang enn din styrke kan takle" Det er sikkert sant det, men noen ganger føles det som er litt vel mye motgang, uansett hvor positiv jeg har valgt å stille meg til slike ting hadde det vært deilig å bare blir helt frisk på mirakuløst vis! Haha, er vel lov å drømme!


Ting å feire idag: Kakerester, sol og (nesten) sommer, Rene vinduer, god frokost i solkroken og verdens fineste kjæreste!

Hva feirer du i dag?

2 kommentarer

Hege

19.apr.2011 kl.18:16

Nice blogg :D

Sjekk ut min med samme og da! http://hegesand.blogg.no :D

Cela

19.apr.2011 kl.23:34

fin blogg

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

20, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits