Smell the irony

Jeg har fått vaskekick. ELSKER lukten av nyvasket tøy, og på butikken kan jeg stå i en halvtime og lukte på de forskjellige tøymyknerflaskene. Velger stort sett alltid den samme, den grønne som lukter aloe vera (comfort tror jeg det er) fordi jeg syns den lukter best. Noen ganger kjøper jeg en som er litt billigere eller bare en annen lukt fordi jeg trenger litt forandring, akkurat nå har jeg tre forskjellige tøymyknere i hylla mi. Haha, SÆR! Det eneste jeg liker å vaske er klær, da lukter det deilig av tøymykner i hele leiligheta mens de tørker i kroken sin i stua. Digger det! Er alt på vask nummer tre i dag, er straks tom for skittentøy og plass til å henge det opp. Lurer på om jeg må opp til mamsen og låne hennes tørkestativ.

Idag skal jeg til legen, Kjæremin har kortet mitt da han skulle betale noe i går, også fikk jeg det ikke tilbake. Derfor må jeg gå til legen, og be om en regning når jeg skal dra (den forrige ble betalt i dag, HEHE). Hvorfor jeg skal til legen? For å be om smertestillende for smertene jeg har i bein og rygg. Smell the irony, Det er så dumt at man bare må le! Lurer på om jeg skal opp til bror og se om han har noe småpenger liggende!


Ellers ser det ut til at dagen skal inneholde litt rydding og ordning i klesvasken. Det letteste er å legge det i maskinen, å henge det opp, legge det sammen og legge det på plass er den kjedelige biten! (-:


Hadde jeg hatt en sykkel som denne skulle jeg ha syklet hele tiden!


Hva skal du i dag? (-:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

20, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits