Jeg.

Gullkorn fra barnemunn:
Når man gifter seg, gir man hverandre at taushetsløfte. Hvis man ikke holder det, blir man skilt, og da må man dele på lamper og knivene, og som regel blir man ikke enige om hvem som skal ha barna. De som ikke blir enige om det, må gå til børsmegler. Han bestemmer at den ene skal ha barna, så får den andre et spisebord ekstra

 Jeg:

* Har dødelig lyst på en sykkel. En lysegul gammeldags pikesykkel som jeg skal bruke til lange sykkelturer på sommerstid. Jeg skal sykle til strender, parker og andre fine steder med piknikteppe og en kurv med masse god mat. Jeg har dødelig lyst på en sykkel, men faktum er at jeg ikke tør å sykle lenger. De siste fem-seks gangene jeg syklet et sted har jeg besvimt. Har ikke tatt i en sykkel på nesten 4 år, men jeg har kjempelyst på en sykkel altså!

* Har fått helt dilla på pallemøbler! Dere vet, europaller som er satt sammen til bord og stoler. Har fått for meg at jeg skal lage mine egne utemøbler. Et bord, to stoler og en sofa. Jeg skal pusse dem, male dem og slipe litt for at det skal se slitt ut. Sier jeg nå, femti kroner på at jeg gir meg etter jeg har prøvd å lage bordet.

* Ønsket meg rosa verktøysett i bursdagsgave, slik at jeg skal slippe å låne mamma sitt hver gang jeg skal skru sammen noe eller måle litt eller noe. I går pakket jeg opp en DRILL. Haha, den er riktignok ikke rosa, men den har lys, så om jeg vil kan jeg drille litt midt på natten UTEN LYS, jeg har jo lys på drillen! Haha, det er ikke normalt å være såpass entusiastisk for en drill. det er bare ikke det. På to timer hadde jeg hengt opp alt jeg hadde som skulle på veggen, elsker den!

 *Er sinnsykt sjenert, men samtidig helt utrolig lysten på oppmerksomhet. Ikke iform av at alle ser på meg hele tiden, eller snakker til meg hele tiden. Da får jeg noia. Men iform av at de ser meg, ser hva jeg skriver, bildene jeg tar eller noe annet jeg er god til. Hadde en hemmelig drøm om å bli skuespiller, men jeg begynner å stamme og rødme i slike sammenhenger så la fra meg den tanken ganske fort, hater DEN typen oppmerksomhet samtidig som jeg skulle ønske jeg elsket det! . Hadde jeg vært flink til å synge hadde jeg nok ikke turt å gjøre noe med den drømmen heller, så det er sikkert like greit at jeg ikke er spesielt talentfull. Hater tanken på alt talentet ute i verden som ikke oppdages eller som kastes bort.

* Er besatt av interiør og kunne helt seriøst brukt alt jeg har av penger på bord, stoler og skap! For ikke å snakke om duker, lys og småting. Stian blir gal og setter meg snart på et kvotesystem hvor jeg kun kan bruke en viss sum på interiør per mnd. Jeg skal jo liksom spare til litt større ting og leilighet/hus og sånn. Haha, kommer ikke til å bli på en stund om jeg ikke skjerper pengebruken min!

* Om jeg glemmer å fylle inn noe i dagsplanleggeren min på forhånd, skriver jeg det inn etter det har skjedd. Det samme gjelder om det har skjedd endringer. Vet ikke hvorfor jeg gjør det, men jeg har alltid gjort det. Sikkert for at jeg skal vite hva jeg gjorde den og den dagen for fire år siden. Men jeg sjekker jo sjeldent, så poenget er borte!

* Skulle ønske jeg vant stort i lotto! Selv sier jeg at jeg hadde gitt en liten sum til alle mine venner og familie, og at det hadde gått en sum til veldedighet. Og jeg mener det jo også! Men jeg vet så utrolig godt at jeg hadde kommet til å betale det jeg foreløpig har av studiegjeld, så hadde jeg kjøpt nesten alt nytt til leilighet/hus og så mye klær at jeg ikke hadde brukt det samme mer enn en gang i året og jeg hadde fått sinnsykt dyre vaner og hadde spist på restaurant hver dag. Jeg er et luksusdyr på budsjett rett og slett!

Nå skal jeg på café med svigermor straks! Vi skal handle nye gardiner til stua, som jeg er så heldlg å få i bursdagsgave (-: Men før du går vil jeg at du skal fortelle noe om deg selv!


//WHI6 kommentarer

matilda

11.apr.2011 kl.16:47

fin blogg!

Cecilie Mikalsen

12.apr.2011 kl.16:38

matilda: takk (-:

neli

13.apr.2011 kl.14:46

hoppas att du får en bra onsdag tjejen =)

Kenneth

15.apr.2011 kl.15:55

Hehe :) Besvimt på sykkel i fart eller besvimt når du har kommet frem fordi du var så utslitt?

Cecilie Mikalsen

15.apr.2011 kl.17:51

Kenneth: besvimt i fart i nedoverbakke en gang faktisk! ;) har ikke vært så utslitt heller, men besvimer veldig lett : p

jegvetikkke

15.apr.2011 kl.18:16

wææh mye å lese :( hahahh men fin blogg !

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

20, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits