Everybody get into possition!

Haha, blir så imponert når andre tror de vet hva som er best for meg. Jeg tar ikke lett på en avgjørelse om å slutte på skolen, for så å skulle begynne på nytt om noen år. For det er det jeg skal, jeg har permisjon frem til jeg føler meg bedre. Har alltid tenkt på en sykemelding som siste utvei, ikke noe man gjør fordi en er litt lei eller ikke gidder mere. Når jeg må ha hjelp til å komme meg opp av sengen enkelte morgener tenker jeg på en måte at det er et tegn fra kroppen min om at "hei, nå vil jeg gjerne ha smertestillende eller noe. Dette orker jeg ikke mer" og jeg må si, at jeg er enig. Så, for å konkludere litt: Dette er ikke en avgjørelse som fra min side ble tatt på sparket. Jeg har tenkt MYE på det, og at jeg skal føle at jeg må forsvare avgjørelsen min i en slik situasjon syns jeg rett og slett blir for dumt. Det er feigt å sitte og gjemme seg bak tastaturet, slenge dritt og i tillegg være anonym. De fleste kommentarene har jeg slettet, den første fikk stå. Jeg er fast bestemt på å være så positiv som mulig, så her skal alle være så glade og fornøyde at vi har latterkrampe og rykninger i øyet!

SÅ! Over til dagens innlegg.

Minstebror har blitt stor han, 13 år! Hvert år har barneskolen basar og hvert trinn har sine oppgaver.  7.klassingene skal sette opp et stykke. Enten det er revy, et skuespill eller en musikal. I dag er det forestilling, og jeg gleder meg til å reise opp og se hva de har fått til.  Så de av dere som er i ottestad området anbefales å reise opp på hoberg skole for basar! Det er kaker, saft og kaffe. Loddsalg med masse fine premier, og diverse aktiviteter som skyting med luftgevær, skrapelodd, lykkehjul og mye mer. Selv har jeg ikke vært der siden jeg selv gikk på barneskolen, noe som er 7 år siden så jeg gleder meg til å se hvordan det er i år. Ellers har jeg fått husmorkick om dagen, vasker og rydder og styrer. med pauser selvfølgelig, maaaange pauser. Evt. sitter jeg på gulvet og bretter klær eller rydder i kurver og skuffer, eller andre ting. Det er så verdt det når en ser hvor rent og fint og ryddig det blir! Nå har jeg bare lyst til å være hjemme og bake boller og vaske hele dagen. hah, eller ikke!

I morgen blir det langtur, mamsen og bror skal gå pilegrimsleden i sommer og driver nå og trener på å gå lange avstander. Jeg skulle egentlig være med, men blir nok jobbesommer for min del. En gang skal jeg også gå! Jeg skal iallefall være med å gå treningsturene! I morgen blir det ca to mil, skal gå fra morgenen av og satser på å bruke ca fire timer. Blir godt å få rørt seg litt. Om jeg kommer helt frem gjenstår jo å se, men skal iallefall prøve så godt jeg kan! så har jeg med meg mobilen slik at jeg kan ringe etter noen til å hente meg om jeg føler jeg må gi meg. (-:

Hva skal du i helga?

Bare fordi jeg syns det var så utrolig fint.//weheartit

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits