Kjøper gamle stoffer!

Har du gammelt sengetøy, gardiner eller andre tøyprodukter liggende? Skal sette i gang et lite prosjekt for meg selv og trenger derfor tøystoffer. Om du har noe som ligger på loftet, i kjelleren eller i boden som du ikke trenger lenger eller kanskje har tenkt å gi bort/kaste uten å ha kommet så langt? Eller kanskje din mor eller bestemor har noe? Om det er stormønstret fra 70-tallet, romantisk fra femtitallet eller ensfarget har ingenting å si, jeg ser etter alt (-:

Ta kontakt enten her på bloggen eller på mail ( Ceciliem91@hotmail.com ) om det må sender betaler jeg selvfølgelig for frakt! (-: Jeg er også villig til å betale en liten sum for dette. Tapetbiter av varierende størrelse er heller ikke å forakte!

Bildet er linket til kilden.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits