Jeg lever!

Jeg lever altså! Har tilogmed masse tid på macen (som forresten snart dør fra meg, den er jo fem år gammel og har hatt et hardt liv. Det må tilsvare ca hundre år i elektroverdenen). Det er bare det at livet er litt kjedelig for tiden. Vil ikke fortelle hva som skjer før jeg vet noe konkret, og det gjør jeg ikke enda. I og med at jeg stort sett har tankene akkurat der hadde det blitt veldig overfladiske innlegg og da velger jeg å bare ikke skrive noenting i det hele tatt.  Kan iallefall si at jeg har bestemt meg for å se på livet mer positivt, det meste kan vris i en positiv retning og selv om jeg periodevis har vært flink til dette kan jeg bli enda flinkere. Det skal jeg jobbe med! (-:

Skal begynne å feire hver dag for alt det positive. Idag: Solskinn, så varmt vær at alle ovner er skrudd av og vinduer står åpne. Verdens fineste kjæreste. Bursdag om 7 dager og kirsebæryoghurt!

Hva feirer du idag? (-:


Er litt nyforelsket i dag, liker det! //Weheartit


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits