De siste par dagene

Så, siden sist har jeg testet kjærestens kamera litt. Siden jeg var alene og kun hadde kattene som modeller ble de nettopp det, modeller.Frøya har blitt helt ram når det gjelder å klatre oppi poser, bager, vesker og lignende. Hvis vi ikke finner henne er det nesten hundre prosent sikkert at hun ligger i en åpen bak, sekk, veske eller pose.

Mitt lille hjørne, her ligger jeg stort sett hele tiden. Bordet har jeg pusset opp selv med gamle aviser fra femti- og seksti tallet. Var mye jobb, men jeg er fornøyd. I karafellen er det appelsinbrus, syns det er så mye koseligere på bordet i stedet for den stygge flaskaHaha, dette måtte jeg bare ha bilde av. Mannfolket har blitt flink til å hjelpe til hjemme, her om dagen støvsugde han hele stua.

Også var det han her da, som har fått bank av de andre hannkattene i området. Det hadde gått betennelse i et bittsår og han hadde fått et kutt i bakbeinet som måtte syes. Stakkaren må gå med krage i minst ti dager, for å forhindre at han slikker på sårene sine.

2 kommentarer

KB

29.mar.2011 kl.21:18

<3

Susanne E. JA, JEG SA DET!!?

29.mar.2011 kl.21:22

Dakar liten katt : )

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits