Torsdag

Det blir automatisk en bra dag når sola skinner etter en lang, kald og mørk vinter. I dag rocka jeg vårjakke OG conversesko. Fant til og med flekker med tørr asfalt, var i himmelriket i noen kjappe sekunder. Så, i dag var jeg hos legen, har slitt med forkjølelse og influensa i snart fire måneder. Så da ble det blodprøver i dag også, føler meg som en hypokonder hver gang jeg er der, noe jeg sa i dag. Da lo hun og sa jeg ikke skulle bekymre meg. Jeg som ALDRI er hos legen, har vært der tre ganger siden august. Dog, vi er et skritt nærmere å finne ut av mysteriet. Neste torsdag skal jeg opp på sykehuset for å ta noe som heter laktosebelastning for å finne ut om jeg har intoleranse. Så vet vi det.

Så skulle jeg vente på bussen i 15 minutter. Og det var igrunn helt greit, med sola som varmet meg på ryggen og vinden som rev meg i håret og fikk meg til å ligne et troll med håret til alle retninger, og jeg smilte. Fordi jeg kjente at sola varmet godt og fordi jeg har bursdag om 17 dager, og 17 dager går utrolig fort! Dagen sålangt nådde et klimaks når bussen endelig kom og sjåføren dro frem sitt beste glis og sa fornøyd " Heisann! Billettmaskina funker ikke, så idag er det gratis buss!" Flaks, som tilfeldigvis sendte meg til himmelrike igjen. Så sparte jeg de tredve kronene. Ja, det koster 30 kroner å ta bybuss i hamar. Det er dyrt!

Så nå er jeg glad, og vurderer å kjøpe meg en is. Bare siden jeg sparte tretti kroner, og fordi det er sol, og jeg har bursdag om 17 dager! Vi kan bare glemme at jeg har et lass med klesvask som må brettes og legges på plass, at kjøkkenet trenger en shine og at jeg har masse andre fornuftige ting å gjøre. Men jeg har bestemt meg for å fokusere på de positive tingene, så derfor gjør jeg det! (-:


Skulle forresten ønske jeg hadde en slik innkjørsel, Love it! Bildet er linket til kilden.

3 kommentarer

May-Teresa

24.mar.2011 kl.12:38

Så fin blogg du har! Skal prøve å følge deg videre :-)

camilla

24.mar.2011 kl.12:53

ååh , jeg vill også ha enn slik innkjørsel :)
Fin blogg.

Spørsmålsrunde på bloggen min, stikke innom?

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits