Skal så lite til

Mens jeg satt her og skrev igår for å få ut frustrasjon uten å klikke på min kjære samboer ble han bare borte. Sånn helt borte, ikke i leiligheten borte..  Tenkte ikke mer over saken før han kom hjem ti minutter senere, han hadde vært på kiwi og handlet sandwich til meg. Seriøst, han er drømmemannen! Mistenker at han gjorde det fordi han var lei av min surmuling, men det driter jeg i. Han kjøpte sandwich til meg, og ikke bare en. Han kjøpte en hel pakke! <3 Så ble gårsdagen avsluttet ganske bra likevel.

Nå sitter jeg med juiceglasset mitt (og en sandwich, fyfy) og titter ut av stuevinduet. Sola skinner som bare det og smelter bort all snøen, klager ikke på det. Haha apropos! Igår satt jeg her og spiste en skive mens jeg hørte på musikk (løgn, jeg så på tv) da jeg plutselig hørte en dryppelyd. Fra midt inne på stua. Gikk litt rundt og skjønte ikke hvor det kom fra da jeg plutselig tråkka i en dam på størrelse med mjøsa på stuegulvet mitt og fikk en iskald dusj nedover nakken. En del av stua vår ligger nemlig under terassen i andre etasje, og innimellom renner det litt vann ned i mellom alle sprekkene. Redda dagen med et håndkle og vaskebøtta mi btw. Så gikk bra.

Nå venter barnehagen, og Cessan selv har lyst til å gå tur! Kanskje jeg får dratt med med en tre-åring eller to på en liten rusletur. Blir knall! Ha en fin og solfylt dag! (-:

Ser ikke ut som bildeopplasteren har lyst til å samarbeide med meg i dag. Men da later vi som det er et bilde av den bare asfalten jeg ser fra stuevinduet her. Så får jeg heller legge det ut senere! (-:

3 kommentarer

23.mar.2011 kl.10:33

Går ut fra at du har varslet utleier sånn at han får utbedret lekkasjen. Ellers kan hele greia råtne :-(

Cecilie Mikalsen

23.mar.2011 kl.15:59

Anonym: Er mamma som er utleier, så vi har full kontroll på det (-:

shkurte:D

23.mar.2011 kl.18:49

Hej hur mår du idag då ? :D <33

Kram Shurtis

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits