I dårlig humør

Er nettopp hjemme fra svømmehallen hvor jeg og mamma svømte en time. Hadde planer om å dra om morgenen, men så passet det seg bedre etter jobb/skole. I sekstiden begynte det å komme så utrolig mange unger at jeg kjente jeg fikk fnatt. Har derfor funnet ut at barn i barnehagealder, de kan jeg takle. Er veldig glad i dem. Barn i barneskolealder, not so much. De roper, skriker og er generelt frekke (typ, kaster badeballer i bakhodet på deg og ler rått når du snur deg.)

En annen ting jeg absolutt ikke takler er når man svømmer, det er nemlig vanlig å holde til HØYRE. De fleste holder til høyre, og tilpasser tempoet etter de andre ( om det går ille sakte er det jo absolutt ikke noe problem å svømme forbi). Det er derimot noen som virker som de aldri skjønner dette her. Disse mannfolka (for det er ALLTID mannfolk) svømmer enten midt i banen eller holder seg konsekvent til venstre. Det er plass til tre i bredden, men da har man særdeles lite armplass altså! Det er også åpen soning i Hamar, og noen av de som sitter inne der får årskort i svømmehallen for å komme seg ut litt. Disse reiser to og to, og svømmer ALLTID to i bredden, og gjørs på å tvinge oss andre ut av banen. Da går det som regel en jævel i meg, som blit dobbelt så bred som jeg egentlig er og gir dem mitt verste "skumle-blikk" og svømmer som bare det. Én gang endte det med at DE gikk, én gang..

Kjenner jeg er i dårlig humør idag, har nok endel med at jeg er sliten. Tre kvarter med gåtur+sånn halvveis bevegelse i to timer+en time med svømming var nok til å tømme min kvote for idag. Andre ting jeg får angst av idag er når EN av TJUE dusjer er i bruk og folk stiller seg ved siden av den ene dusjen som er i bruk. Er det bare jeg som tenker på det? Andre ting er når folk kjører seg fast i sørpa og graver seg ned såpass at de ikke kommer løs og folk  gjør et poeng av å snurpe sammen leppene, snu hodet andre vegen og dytte ungene sine inn i de store firhjulstrekkerne sine uten å i det hele tatt mukke. Jeg og mamsen med drittbilen stoppa for å prøve å dytte, just sayin'. Folk eier faen ikke folkeskikk lenger. Hva hadde du gjort dersom det var du som trengte hjelp da?

2 kommentarer

Amalie, Kristine og Kristine <3

21.mar.2011 kl.19:22

håper du blir i bedre humør i morgen da: )

Cecilie Mikalsen

21.mar.2011 kl.19:24

Amalie, Kristine og Kristine: regner med det, er bare en sånn dag :p

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits