I do all my best thinking in the dark.

I have decided to improve my English, which is why I will translate my texts at the end of every post from now on.
----------

"Du?"
-" mmm, jaa?"
"i morra må du se på rumpa mi om jeg har fått blåmerke"
-" å? Hvorfor det"

Jeg forklarer at jeg hater is og vinter, og at jeg gikk rett på ræva her om dagen og at det gjør sinnsvakt vondt. Han ler litt og klapser meg på stumpen, selvfølgelig AKKURAT der jeg mistenker at jeg har et blåmerke. Han er flink sånn sett.  Klokka var vel sånn omtrent halv to da denne samtalen fant sted, mannfolket lå egentlig og sov men jeg var lys våken OG hadde lyst til å skravle... Ble ikke like godt mottatt som jeg hadde sett for meg inne i hodet mitt. Det endte med at han snudde seg og ignorerte meg når jeg ikke tok hintet og bare fortsatte å skravle.

Igår fikk jeg ånden over meg og hadde plutselig lyst til å bake, og jeg skulle ikke bake hva som helst. JEG skulle bake eplepai. Startet med friskt mot og fikk med meg mannen ned på butikken for å kjøpe epler. Da jeg kom hjem hadde jeg ikke nok glutenmel, så improviserte med soyamel og JBKM og Mandler. Var utrolig skeptisk, men sånn seriøst. den ble god! Mannen hadde lyst på blåbærpai, så jeg laget en av det slaget også. Den ble dessverre brent i bunnen, men øvelse gjør mester. Da vet jeg bedre til neste gang. Prøvde å lage en vaniljekrem å ha til også, men den brant seg jo tragisk mye, slik at jeg måtte lage en ny. Gikk 18 egg i går for å si det sånn..


Her skulle det vært et utrolig fristende bilde av en halvspist eplepai, men jeg finner ikke ledningen til kameraet og får derfor ikke lagt inn. Derfor; google is my friend. //This is where I would have the most amazing picture of my homemade applepie. But due to techical difficulties I can't get the pictures from my camera. Which is why; Google is my friend. I swear to god, my apple pie looked EXACTLY like this.

Translation: The other day I slipped on the ice and fell on my butt, it still hurts. So last night i tried to make my boyfriend check for a bruise at 1:30 am. He didn't want to because he was sleeping at the time, I however was very much awake and spent about an hour trying to engage him in meaningless conversation.

Yesterday I was feeling like playing housewife and decided to make an applepie... and a bluberrypie. The applepie tasted GREAT, blueberry, not so much. But that's okay, the next one will taste awesome. I even tried making a vanillasaus to go with the applepie, big, BIG fail. I guess I'm not the housewife I aspire to be.

Én kommentar

Martha

20.mar.2011 kl.18:32

Haha, randomt innlegg:P Morsomt å lese :)

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits