Working girl.

De siste dagene har gått med til jobbing og skolearbeid. Har fått en 40% stilling i barnehagen jeg har vært vikar i siden oktober. Noe jeg syns er veldig deilig, fint å vite at jeg har en fast inntekt utenom studielånet, selv om det bare er snakk om to dager i uka. Håper jeg får en større stilling til høsten igjen. Trives virkelig godt!

Ellers går det i oppgaver om kveldene og i helgene. I dag hadde jeg innlevering i et arbeidskrav på 3-4 sider+ forside og litteraturliste. Nå utover skal jeg skrive en ressursperm i naturfag, et nytt arbeidskrav, en gruppeoppgave til eksamen i bevegelse osv osv osv. Det er slitsomt og gjør meg egentlig bare mer sikker på at jeg trenger et friår eller to. Og at jeg trenger litt mer erfaring i faget for å kunne skrive gode oppgaver.

Hjelper ikke å kunne å svømme i teorien om man aldri har vært i vannet.har ingen bilder på macen, utenom inspo til hvordan jeg vil at leiligheten skal se ut. Så da får dere se et av de (-:

3 kommentarer

Mari

17.mar.2011 kl.13:26

For et nydelig rom!
Blir mye jobb og skole her og..

Thea Margrethe

17.mar.2011 kl.15:24

Herregud for en tragisk måte å skaffe seg lesere på.... Ved å legge "følg meg"-linken på blogtrafik?! Er ikke rart du trenger lesere når du bruker sånne skitne knep... Du burde skamme deg.

Cecilie Mikalsen

18.mar.2011 kl.12:41

Thea Margrethe: Du har din mening om saken og jeg har min. Uansett hva jeg sier nå vil det tolkes som en måte å prøve å redde meg inn igjen på, så det skal jeg ikke gjøre. Likevel, er det seriøst så forbanna vanskelig å trykke på "sluta fölg" knappen? Om du ikke vil følge meg er det vel ikke verre enn det.

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits