Luringen selv

Siden jeg følte meg så mye bedre igår fant jeg ut at det var en god idé med en dagstur til Oslo og IKEA. Eheh, satte igang med friskt mot i ellevetiden. Hadde et mål om å se minst én kjendis på turen, ikke at det er så viktig liksom, men så erre litt artig lell. Ble sykt skuffa da vi hadde bollestopp på Espa og så Charlotte Thorstvedt i kassa, og det gikk opp for meg at hun kom til å være den kjendisen jeg så i dag.. Jeg hadde jo tenkt å tilfeldigvis dumpe borti Morten Ramm eller Henrik Thodesen eller, du vet.. Robert Pattinson?

Vel fremme tok vi IKEAbussen til Oslo, vi skulle nemlig på Søstrene Grene for å titte litt først, og HE RRE GUUD, der var det billig. Fra nå av er det obligatorisk med besøk dit hver gang jeg er i nærheten av en butikk. Betalte 79 kroner for 40 sugerør, fem teskjeer med langt skaft, 1 stor og 1 liten røresleiv (type grøtsleiv) og en øse.(skjeer, sleiver og øse laget i melamin, så dette er ikke bare dritt)  I tillegg til en gammeldags skurebørste i tre med solid bust og en gammeldags oppvaskbørste i tre med solid børst. Skjønner ikke at det er mulig! (-:

Etter en kjapp lunsj på Egon som både jeg og Camilla ble driskuffa over (hun fikk omtrent ikke kjøtt på sine nachos, og veldig lite i forhold til det vi har fått før. Jeg fikk i gjengjeld alt for mye mat og risen som jeg absolutt ikke syns har noe å gjøre på fajitas var tørr, salaten var småvissen, osten var blitt gummiaktig innen jeg fikk maten og selve fajitasen var bare grillede grønnsaker med altfor store paprikabiter og null smak, det var ikke krydder på i det hele tatt. Vi var kjempeskuffa) tok vi IKEAbussen tilbake til furuset og startet på runden vår. Gikk bananas blandt alle lysene og da særlig duftlys. MÅ ha tindralys med lukt av eple og noen med lukt av skogsbær. Det er obligatorisk for min del. Ellers kjøpte jeg noen lys i dekorative glass som rett og slett luktet rene klær (vet ikke hva det var meningen de skulle lukte, var noen røde bær på forpakningen) De fikk stå på badet.

Ellers gikk det i store kurver til hyllene i stua, små kurver til hyllene på kjøkkenet, rammer til noen bilder jeg har hatt liggende lenge, drikkeglass (kattene knuser jo alt jeg har) en vannkaraffel og andre småting. DETTE ble langt, så nå avslutter jeg.


føler meg litt slik idag, hadde ikke helt godt av gårsdagens shoppingrunde. MEN, av skade blir man klok. Så dette går bra (-:

3 kommentarer

Kari

13.mar.2011 kl.12:19

Ah, elsker Søstrene Grene! Ypperlig for fattige studenter : D

Cecilie Mikalsen

13.mar.2011 kl.13:11

Kari: hells yeah! Også er det fint i tillegg (-:

andersenm

16.mar.2011 kl.16:24

søt blogg : )

-andersenm.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits