I was born a champion.

Lager spotifylister for hver mnd. med musikk jeg vil høre på der og da, eneste regel er at jeg kun kan legge inn musikk i mappa for den mnd. vi er i nå, kan f.eks ikke legge inn musikk i lista for februar eller april nå, kun mars. Lista for Februar finner du her, foreløpig liste for Mars finner du her.

Blir liksom aldri frisk etter forrige runde med influensa. Har vondt i hodet stort sett hver dag, halsbrann OG masse snørr (ja, jeg veit! Superdigg. Kan vedde på at alle har lyst på meg nå..) Så klarer aldri bestemme meg for om jeg skal ha dritvondt i halsen eller om jeg skal drukne meg selv innvendig. Går stort sett alltid for førstnevnte.. Jeg har feber stort sett hver kveld og for første gang på fire år sliter jeg med å komme meg opp fra sengen uten å være superdeprimert..

Som regel kommer jeg meg opp, og på jobb/skole. Men i dag hadde jeg ikke sjans. Visste ikke at det var mulig å ha SÅ vondt i hodet en gang, lurer litt på om jeg har et snev av migrene. Det går nemlig bittelitt bedre om jeg lukker gardinene og lukker øynene og bare ligger heeeelt stille. Men det kan jo likegodt være det faktum at jeg til en forandring ligger stille. Nei, jeg vet ikke. Men gir det enda en uke, så stikker jeg til legen. Nekter å være syk på bursdagen min, det blir for dumt ;p


Har forresten farget øyebrynene og latt de vokse seg litt tjukkere. Likte det ikke i det hele tatt, de skal niplukkes til jeg får krampe i hånda.Får se når de blir litt lysere, kanskje det ikke er så ille likevel (-:

Én kommentar

FotografOliviaOlsson

12.mar.2011 kl.09:08

Besök gärna min fotoblogg.

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits