Oppgitt!

Noe av grunnen til at jeg byttet blogg var at det var så mye tull med selve bloggen som leserne så. Selve menyen virket blant annet ikke. Sendte mail på mail på mail, og prøvde å fikse det i rundt ett og et halvt år! Hadde jo nesten tre år med innlegg som jeg ikke ville at skulle bli borte. Først nå, et halvt år etter at jeg opprettet en ny blogg, to år etter jeg sendte den første mailen har blogg.no gjort noe med saken. Ikke i et personlig svar på mail, men i et innlegg på servicebloggen. Dette syns jeg er utrolig uproft. At det skulle ta to år før det ble gjort noe som helst saken er bare latterlig, jeg vet ikke engang om det er mine mailer som har gitt utfallet for denne, mest sannsynlig er vi mange som har hatt akkurat dette problemet, og når blogg.no endelig gadd å gjøre noe med saken ble det for mye å svare på hver enkelt mail.

 

Hva tror du?

2 kommentarer

Kari

06.mar.2011 kl.16:51

Blogg.no suger når det gjelder service! De er uprofesjonelle og alt som står i hodet deres er penger, penger og atter penger. De gjør alt for å støtte opp toppbloggerne for å få god pr, men de failer hardt når det gjelder alle oss andre. Det er faktisk vi som er flertallet, ikke blogg.no. En vakker dag, kommer det til å bli åpnet en annen side lignende blogg.no, og da kommer antakeligvis flertallet til å bytte portal. Og hva gjør blogg.no da? Jo, de går konkurs. De burde gjøre noe med dette hvis håpet deres er å fortsette å tjene penger!

Neth's ~ ♥

10.mar.2011 kl.16:17

gullig blogg.

nu är det så att jag har en frågestund på min blogg, ställ gärna en fråga! <3

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits