..

Heyhey! TO innlegg på en dag er ikke dårlig til meg å være, vi får bare tro jeg finner storformen igjen!  Ble ikke noe rydding i dag, vi spleisa på en "hje-hje-hje-hjemmelaga" grandiosa og en six-pack med Cola halvlitere. Tilbud på prix, og det må man jo selvfølgelig benytte seg av! Da jeg kom hjem var jeg rastløs, så nå har jeg begynt å ommøblere her, for øyeblikket er alt strødd i alle mulige retninger, og kjenner jeg meg selv rett skal ALT flyttes på minst tre ganger før jeg er fornøyd. Selv om det bare er snakk om fem cm.

I morgen er det jobbedag, hurra! Har kjedet meg halvt ihjel disse dagene jeg har ligget syk hjemme. Hadde de ringt fra barnehagen og spurt om jeg kunne jobbe hadde jeg nok gjort det med en gang! Men nuh tar jeg kvelden, sov godt og drøm søtt.

2 kommentarer

23.feb.2011 kl.16:21

så fin blogg du har ^^

28.feb.2011 kl.02:11

trillade in och lämnar ett spår :)

allt bra med dej??

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits