Hallo.

På de siste par ukene har vi hatt to dødsfall i min klasse. Vakre L som gikk bort i slutten av januar, og skjønne H som dessverre ga opp kampen i dag. Jeg er tom for ord, det er liksom ingenting en kan si uten at det blir feil. Jeg kjente ingen av disse flotte menneskene veldig godt, men såklart. Når man går i samme klasse vet man jo hvem hverandre er, og en snakker sammen. Jeg blir trist, døden gjør det med meg. Jeg tenker på alle jeg har mistet, jeg tenker på at jeg engang skal dø selv, og jeg tenker på at jeg står i fare for å miste alle jeg er glad i. Kort sagt; Depresjonene mine har ikke akkurat blitt bedre den siste tiden.

Jeg graver meg ned i skolearbeid, gjør lekser og rydder og organiserer. Orker ikke tenke på alt dette akkurat nå. Bloggen er min måte å lufte tanker på ( selv når jeg bare kommer med dritt bruker jeg tiden jeg skriver til å tenke, sært men sant). Og akkurat nå orker jeg ikke tenke.. Nå skjønner dere kanskje hvorfor jeg har vært litt fraværende den siste tiden. Sant å si blir jeg nok borte en stund til.

Én kommentar

emilia

10.feb.2011 kl.01:00

oj! jag beklagar sorgen! men hur och varför? jag är rädd för döden. Vill inte tänka på den, får bara ångest. om du vill svara får du gärna svara på min blogg så att inte ditt svar försvinner.

hoppas du är ok, och jag är glad för att du tycker att bloggen hjälper dig att sortera tankarna, det gör den för mig med.

kram emilia

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits