Dag 13 - En vanlig dag hjemme hos meg.

(Ettersom jeg er i praksis nå/ jobber en god del i barnehagen velger jeg å ta en vanlig dag ut fra den settingen)

Starter klokka halv seks/seks med vekkeklokka som hyler musikken mot oss. VI blir liggende en stund, mannen står opp halv sju, jeg står opp senest halv åtte. Kommer litt an på når jeg skal være i barnehagen.

Tar en kjapp dusj, og drikker en smoothie (hater mat om morgenen) før jeg plutselig ser at klokka er mye og at jeg burde gå, finner jakke, sko og sekken som jeg pakket kvelden før.

Bruker ti minutter på å lete etter lommebok og nøkler.

Tar buss/går alt etter hvor god tid jeg har. til barnehagen hvor jeg er i ca 7 timer (6,5 i praksis - 7 i barnehagen der jeg jobber)

Så er det hjem for å lage middag til mannen og meg selv.

Tar en maskin med klesvask og rydder inn/ut av oppvaskmaskina. Også bruker jeg kvelden på kos, enten det er å se på tv eller lese en bok. Det som er så fint med å "bo sammen" er at man ikke trenger å være oppå hverandre hele tiden, men likevel vet at den andre er der! (-:

Herregud, nå innså jeg plutselig at jeg ikke har noe liv. Jaja, tar ikke så hardt på det igrunn. Trives bedre med å ta det rolig enn å stresse fra sted til sted og ting å gjøre uansett! (-:


Haha, fant dette da jeg så gjennom gamle bilder i stad! Har forandret meg så utrolig mye på de to årene som har gått siden dette ble tatt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits