dag 11 - Mine søsken.

Bror har nettopp fylt atten. Han er vimsete og distré og veldig lik meg på mange måter. Han er veldig smart, og jeg er stolt storesøster selv om mange tror at han er eldst. Han er en storsjarmør og jentene liker han visst godt. Bror kan godt komme ned og sitte her med meg, om jeg er borte en helg er det han som passer kattene (mot at han får låne leiligheten) og han rydder og vasker til jeg kommer hjem. Han som passer på meg når jeg kommer hjem om kvelden og er sørpa driting, lager nattmat og passer på at jeg får lagt meg. Han er lillebror, men når han virkelig trengs blir han storebror!
Minstebror fylte tretten samme dag som bror fylte atten. Han er kjempeopptatt av softgun, og er ofte i skogen for å leke krig. Selv syns jeg det er så utrolig unødvendig, men det gjør ham glad så da blander jeg meg ikke borti. Han lager seg våpen og utstyr selv, her om dagen kom han ned og viste frem sin skuddsikre vest laget av en gammel ringperm, han er så kreativ! Gullungen våres som syns det er teit å være med på hunderfossen eller andre slike ting, men blir med likevel fordi han har lyst til å tilbringe tid med oss!
 

Én kommentar

Malene<3

01.feb.2011 kl.23:31

Pen blogg :)

Ha en fin kveld videre:) * du har fått Ny leser*

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits