Tupperware!

Her sitter jeg da, forvist til frokostkroken ved spisebordet! (Som egentlig bare er en sofa vi har plassert her fordi jeg er for glad i den til å kvitte meg med den!)  Kjæresten og minstebror har rigga seg til i stua og spiller playstation, de har tilogmed hengt opp et pledd i vinduet for å slippe at sola skinner i tven, nerdene!

Idag har jeg kuttet opp alt av frukt og grønnsaker og lagt i bokser med lokk. Ikke bare holder det seg bedre, men det blir jo fortere brukt ettersom det er lettere å ta ferdig oppkuttet (eller ikke ta i det hele tatt) enn å måtte begynne å skjære opp når man er sliten. win win! Tipset fant jeg på bloggen til vakre Mira! Har riktignok ikke fått tak i tupperware enda, så foreløpig bruker jeg plastboksene fra kiwi. Litt annen kvalitet for å si det sånn! Men det får funke foreløpig, Om du selger/kjenner noen som selger tupperware er det bare å si ifra for å si det sånn! Utrolig hvor vanskelig slike ting skal være om man ikke har kontakter!


Bestemorteppet som henger over sofaen er det mamma som har heklet til meg, i farger som passer inn i leiligheten! Snille mammaen! (-:

4 kommentarer

jeanette og Alexander!

30.jan.2011 kl.17:49

Jeg selger tupperware faktisk :) Så bare til å sende meg en melding på bloggen om du vet hva du vil ha og sånn. Ellers kan du se på Tupperware.no :)

Kari

30.jan.2011 kl.18:14

SV: Hahaha! Men du får trøste deg med det at du ikke er den eneste som har sagt det ; D

jeanette og Alexander!

30.jan.2011 kl.18:35

http://tupperware.no/xchg/nordics/hs.xsl/583.html

Her har de det du leter etter tror jeg :)

Irene

30.jan.2011 kl.23:43

Dere må jo sjekke ut Tupperware forumet da <3<3<3

www.twforum.no

der finner dere mye kult

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits