Noen tips til å holde seg på dietten!

FØRST: Jeg oppfordrer INGEN til å slanke seg om de ikke trenger det. Dette er ment som tips til de som trenger å gå ned i vekt (kan være mange grunner til dette) og allerede GÅR på en diett. Personer under 16 skal IKKE slanke seg/redusere mengden kroppsfett uten konsultasjon av lege (som forøvrig er lurt uansett alder for å finne frem til en metode som passer best for en selv).

Jeg går jo på allévo, og noen ganger merker jeg at jeg har lyst til å gi etter for søtsuget fremfor å lage meg en shake. Derfor har jeg noen triks som hjelper meg til å holde meg der jeg skal være!

1: Lag flere shaker samtidig. Om morgenen orker man gjerne ikke lage hverken frokost eller lunsj ( jeg vil i tillegg unngå å vekke hele huset med blenderen min), derfor lager jeg tre-fire måltider i slengen, kvelden før! De kan fint oppbevares i kjøleskapet, og om det skulle skille seg er det bare å røre med en skje /riste flasken før man drikker.

2: innimellom får jeg helt vannvittig lyst på is! Derfor har jeg laget meg "allévo-is". Rett og slett shake (eller altså, det er vel egentlig smoothie) som jeg har fordelt i isformer og slengt i fryseren. Lagde dem i stad, så har ikke sett hvordan de blir enda. Men vil tro det går ganske bra og at de ikke skiller seg!

3: I slike pulver-dietter er det jo gjerne også supper i tillegg. Allévo har blomkålsuppe og potet&purresuppe. Jeg syns disse er litt smakløse, derfor krydrer jeg dem litt ekstra selv (hvor mange ekstra kalorier kan litt krydder gi?) Selv er jeg glad i gastromat, men dette er en smakssak! Gjør det mye lettere å få i seg maten!

4: om søtsuget skulle melde seg har de fleste pulverdiettene en eller annen form for sjokolade. Ha dem tilgjengelig, men gjem dem slik at du ikke kommer på at du har dem før du er så desperat at du snart gir blanke i hele slankeopplegget!

Bildet er linket til kilden.

Dette var noen av mine tips, Har du noen (-: ?

2 kommentarer

Konkurranseoversikten

27.jan.2011 kl.22:21

Ta turen innom konkurranseoversikten.com hvis du har lyst til å vinne flotte premier med verdi på mange tusen kroner! Så sjekk ut konkurranseoversikten.com for komplett oversikt over konkurranser på nett ;)

thetruce

27.jan.2011 kl.22:58

Tusen takk! :)

Fin blogg du har! :) Du skriver kjempebra!

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits