Når øya går i kryss.

Denne 30 dagers listen skulle ikke være en unnskyldning for å blogge dårlig altså! Er bare det at jeg har så vanvittig mye skolearbeid som henger over meg. Jobba i hele går og har brukt de siste tre timene på en analyse som skal fremføres i morra,gruer meg vilt! Har to og en halv side med analyse, som jeg da kun skal bruke som en retningsleder i samtalen jeg skal lede rundt praksisfortelling og fagstoff. Tror det skal gå bra( bank i bordet) men med min flaks kan det jo slå kraftig tilbake andre vegen fordi jeg har glemt noe helt vanvittig viktig. Jeg orker iallefall ikke mer nå, har tenkt så mye at øya går i kryss! Får sove på det til i morra, så har sikkert praksislærer noen innvendinger om det skulle være kjempedårlig. I morgen har jeg lederdag, så da må jeg være våken og uthvilt!

Har forresten fått beskjed om at det ikke finnes deltidsstudier innenfor mitt fagfelt ved høgskolen i hedmark. Jeg får heller ikke lov til å bytte over til nettbasert utdanning fordi det gis det bare tillatelse til i spesielle tilfeller, at man vil jobbe og forsørge seg selv var ikke en bra nok grunn. SÅ DA! spør det nesten om det blir friår for min del, eller så biter jeg kanskje tenna sammen og lider meg gjennom to skoleleie år til, vi får se. Jeg ELSKER utdanningen, og trives med både pensum og klassen. Jeg er rett og slett bare skolelei og vet ikke om jeg klarer to år til på rappen uten å ha gjort noe annet i mellomtiden. Vi får se..

God natt, alle sammen! Sov godt og drøm søtt (-:
Én kommentar

Nina

24.jan.2011 kl.23:53

Natta fra Nattabloggen Leggetid.

Skole ordner seg alltids, det viktigste nå er å komme seg i sovemodus så du er super i morgen.

Natta. :)

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits