Dag 02 - Min første kjærlighet.

Har hatt mange forelskelser opp gjennom årene. Er en såkalt seriemonogam, gikk fra kjæreste til kjæreste, men har aldri holdt på dem mer enn et par måneder av gangen. Har alltid blitt lei, eller stressa fordi det gikk for fort osv. Så kom mai 2009, og russetida. Hadde vært singel en stund, og trivdes igrunn bra med det. Første kvelden i russetida møtte jeg Stian, vi tenkte likt, likte de samme tingene, og vi hadde samme sitat på russekortet. Jeg var så utrolig betatt! I ettertid har han innrømt at han lot litt som på visse punkter, men da gjorde det jo ingenting. Jeg var allerede forelsket!

Nå har det gått nesten to år, og selv om jeg brukte lang tid på å finne min første kjærlighet  ville jeg ikke byttet det for alt i verden. Han er den som klorer meg på ryggen når jeg klør, han er den som koker melk med honning til meg når jeg har sår hals og han er den tullingen som får meg til å le når jeg egentlig ikke har det så bra.  Han er den første jeg sa "jeg elsker deg" til, og jeg mener det mer nå enn jeg gjorde da! Vi har hatt oppturer og nedturer, som alle andre. Men vi har kommet oss gjennom det. Nå er vi sterkere sammen, og har det bedre enn noensinne.


<3

8 kommentarer

Camilla

23.jan.2011 kl.11:30

så søtt bilde!

Tina Adele

23.jan.2011 kl.11:41

så søtt :D

Kari

23.jan.2011 kl.14:47

Ååh, dere er så fine sammen : D

theajy

23.jan.2011 kl.15:23

Hei! Søt blogg du har!

Jeg har spørsmålsrunde på bloggen min, linker til alle som sender inn spørsmål! Og den med det beste spørsmålet vinner 5 linkinger og en bloggvurdering! :)

Cecilie Mikalsen

23.jan.2011 kl.15:49

Kari: hiih, enig! ;)

GUEVACCI

23.jan.2011 kl.17:04

Hej, haft en bra helg? (:

sanna och wilma

24.jan.2011 kl.07:26

fin blogg!

lust att följa varandra via bloglovin? :-)

KRAM

Natalie

27.jan.2011 kl.13:28

Man vill bara gosa när man ser den där bilden, åhhh

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits