På etterskudd

Dette har vært en uke med mye tenking! På onsdag fikk jeg vite at en dame i klassen min dessverre er død, kjente henne ikke godt men syns likevel det var trist. Har naturlig nok tenkt mye på døden og livet i det siste. Syns det er ubehagelig med død og begravelser, og trekker meg heller litt unna. Viser min respekt ved å la folk få være litt i fred fremfor å trenge meg på eller late som jeg syns det er så fordømt trivelig. Død er et vanskelig tema, selv om det er vanskelig for andre å forstå..

I tillegg har den ene katten vår vært MYE syk i det siste, spiser ikke, drikker ikke, og bare ligger der som et slakt. Mamma tok han med til veterinær for meg i dag og han hadde en brukket tann, øyeinfeksjon OG en urinveisinfeksjon. Stakkars lille vennen min, ikke rart han har vært slapp. Men nå blir det bra! Har fått kjøpt antibiotika og smertestillende, så slipper han iallefall å ha det vondt.

I tillegg til DET er jeg usikker på hva jeg vil til neste år. Jeg vil gjøre meg ferdig med utdannelsen, men jeg vil jobbe også! Derfor vurderer jeg å ta studiene på deltid eller nettbasert. For å gjøre saken enda vanskeligere for meg selv har jeg fått vite at om jeg velger å jobbe på dagtid så har jeg mulighet til å få en fin jobb som både jeg og arbeidsgiver er ganske skråsikre på at jeg kommer til å trives med. Har veldig veldig lyst til å bare ta den, men har sendt en mail til rådgiver, så hun kan ringe meg slik at vi kan snakke litt om det og evt. avtale et møte.Så får vi se hva det blir til, trives veldig godt på den aktuelle arbeidsplassen også.

I tilegg til det igjen er det endel andre greier som har hopet seg opp i livet mitt. Har funnet ut om endel drittrykter, og på en måte jeg er glad folk er lojale og forteller meg om det, men på den andre siden har jeg noen ganger lyst til å leve i uvisshet. Det er ganske utrivelig å vite at et menneske man ser nesten hver dag har såpass mye imot en, når en ikke helt skjønner hva en har gjort for å fortjene det. Sier ikke at jeg er perfekt, herregud nei! gjør iallefall dobbelt så mye dumt som alle andre, men har heldigvis selvironi når det kommer til det.  Jeg er usikker på alt og har egentlig ikke lyst til å dele noenting med noen, så betror meg til katta. Det funker litt.. Men men, vi får se hva det blir til.

Én kommentar

Cathrine

22.jan.2011 kl.14:54

Uff, kan være tøft med så mange tanker noen ganger. Spesielt når alt kommer på en gang da. Men lykke til med avgjørelsene og katten din, håper det ordner seg :)

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits