TYPISK

Etter ganske nøyaktig EN dag i praksis har jeg dratt på meg feber, DÉT må være ny rekord. Forhåpentligvis går det over i løpet av natta, nekter å få fravær for sykdom før jeg er dødssjuk, iallefall i praksis! På den andre siden har jeg ikke lyst til å risikere å smitte verken barna eller de andre voksne. I tillegg vet jeg noen foreldre er slik at de holder barna hjemme dersom det går noe i barnehagen.. Forhåpentligvis slipper jeg å tenke mer på det, satser på at det går over i løpet av natten!

Dagens "trening" ble 1000m svømming i dag tidlig, i tillegg til at jeg gikk til og fra barnehagen(ca tre kilometer hver vei) og prøvde å stå/gå mest mulig i løpet av tiden jeg var der, i stedet for å bare sette meg ned og bli sittende der. Har da brukt beina litt, kjenner jeg er sånn småstøl.. Haha, sier litt om hvor lite trent jeg er!


Savner&Elsker deg, gleder meg til du kommer hjem! <3

Én kommentar

RIKA♥

11.jan.2011 kl.15:47

så søtt bilde! :D

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits