Heia Posten!

Sjekka sporingsnummeret på pakkene mine før jeg skulle gå for å hente dem. Men så viste det seg selvfølgelig at den ene pakken har havnet i Brumunddal, som er et godt stykke unna der jeg bor (20 minutter med bil, sånn ca. Ikke i gå-avstand med andre ord). Jeg ble skikkelig oppgitt, men ringte til posten likevel for å høre om det kanskje var feil. Neida, den lå i brumunddal og venta på meg den! De kunne få den sendt til ottestad, men da får jeg den ikke på tirsdag.. så jeg ringte verdens beste Camilla og ba pent om hun kunne kjøre meg så jeg fikk hentet den, hun er på veg hit. Så da ble det spontantur til dala. Så sånn er det (-:


La plutselig merke til at jeg er overleppeløs, tror nesten jeg må løpe på volvat og få sprøytet inn litt restylane.

3 kommentarer

Kari

08.jan.2011 kl.15:51

SV: Haha! Altså, er vel kanskje ingen overraskelse da igrunn... Men noe jeg har venta på leeeenge : )

Kari

08.jan.2011 kl.18:07

SV: Men haha, når du skriver HAHAHAHA, så hører jeg haha-latteren din i hodet mitt! Det er faen ikke kødd en gang : o Er ikke det litt konge a? : D I'm just being me!

Sandraa

10.jan.2011 kl.06:34

Vilken fin blogg du har. ;)

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits