I am because you are

Herregud, blir nesten trist når jeg ser at folk tror jeg var blodseriøs på forrige innlegg. Selv syns jeg det er ganske tydelig at det er skrevet på en ironisk måte. Og selvfølgelig oppfordrer jeg ingen til å oppsøke Ida Wulff og bli bestis med henne i den hensikt å bruke hennes status for å få flere lesere. Er mulig jeg er dum, men så dum er jeg faktisk ikke!

Anyway! Ny dag, nye muligheter.. Eller noe! Har levert enn oppgave som skulle leveres før praksis. Rakk det bare akkurat, med andre ord.  Idag er planen å slappe av, forhåpentligvis ligger det ikke mindre enn TO pakker og venter på meg hos posten, venter bare på pakkelapp i postkassa mi. Haha, blir som en liten unge! Elsker å få pakker, selv om jeg har kjøpt det selv og vet hva det er!


Haha, har en tendens til å få det såkalte "kublikket" på bilder tatt med macen, syns det er så kjett å vente med påklistra smil i hundre år.

4 kommentarer

laila

08.jan.2011 kl.21:37

Det er ganske så morsomt når folk ikke skjønner ironi,haha.

Cecilie Mikalsen

08.jan.2011 kl.21:59

laila: haha, ja! Iallefall når jeg får kritikk for manglende sarkasme slik at de tror jeg er seriøs.. :p

Ina

10.jan.2011 kl.15:20

Hvilken oppgave har vi som må leveres før praksis? : o

Cecilie Mikalsen

10.jan.2011 kl.16:32

Ina: Jeg hadde den i stedet for fremføring i temauka, siden jeg var syk og trengte vurderingsgrunnlag (-:

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits