Gode tips for å få flere lesere på din blogg!

Må tydeligvis legge til at dette innlegget er skrevet med en meget ironisk undertone..

1. SPAM. Klikk deg inn på så mange blogger som overhodet mulig i løpet av dagen og kommenter siste innlegg, du må gjerne oppfordre til å kommentere på et innlegg du har skrevet eller bare skriv at de har en fin blogg og kommander bloggeren til å stikke innom din. Om ikke det funker kan du skrive noe sånt som " er du høflig nok til å kommentere". Den slår an! Alle syns slikt er veldig trivelig (-: Det gjør ingenting om du skriver samme kommentar til alle, ingen kommer til å ta deg på det.

2. Bruk sosiale medier for alt det er verdt! Oppdater på facebook, twitter, nettby, myspace og andre nettsteder med link til bloggen din. 8 av 10 kommer til å stikke innom, for å lese om alt det interessante du skriver. No lie & True Story!

3. Lag fangruppe på facebook for deg selv! Inviter alle dine facebookvenner til gruppen og lokk med en premie om de inviterer alle sine igjen. Premien din er selvfølgelig "linking de neste 5 innleggene" eller en anmeldelse. Noe som igjen vil sikre dem mange lesere, siden din blogg er lest av så mange!

4. Bruk bloggshout på ALLE innleggene du skriver, enten det er et innlegg om bikkja di eller om hva du åt til frokost. Bloggshout er en superbra måte å få flere lesere på,

5. bli bestis med Ida Wulff

6. .. Eller du kan gjøre som meg og bruke bloggtrafik. Det er en enkel og fin måte å både finne nye blogger å lese, og få nye lesere selv. Og best av alt; Det er ikke like irriterende som de ovenstående alternativene.

15 kommentarer

Emilie jørgensen

07.jan.2011 kl.18:32

Ikke spam, kommentere ordentlig å lese innlegget helst :)

veronicaalone

07.jan.2011 kl.18:47

hahaha jauda :p nyttige tips.. men bloggtrafik funker ikke SÅ fett da. man får mange lesere den dagen, men får neppe faste lesere..

Cecilie Mikalsen

07.jan.2011 kl.18:53

Emilie jørgensen: HAHAHAH! Hele innlegget er jo bare ironi da!

Cecilie Mikalsen

07.jan.2011 kl.18:54

veronicaalone: det er sant, men bedre enn det drittet jeg har nevnt over (-:

Marlene

07.jan.2011 kl.18:54

Synes vel kanskje at disse var teite forslag... Spæmme lissom? Jeg hater når folk kommanderer med til å kommentere deres blogg, så det gjør jeg hvertfall ikke :P

Adi. =)

07.jan.2011 kl.18:54

Hehe. =) Fin blogg. <33

Nora Utter F.

07.jan.2011 kl.18:56

endelig noen som har skjønt det! verden er komplett

Cecilie Mikalsen

07.jan.2011 kl.18:56

Marlene: Hele innlegget var skrevet ironisk. Jeg overdrev opptil flere ganger for å få frem dette. Skrev det innlegget nettopp fordi jeg syns det er vanvittig provoserende at folk driver på med spamming osv.

Cecilie Mikalsen

07.jan.2011 kl.18:57

Nora Utter F.: Ja, valdi (-:

Celine

07.jan.2011 kl.18:57

bra tips ;)

C E R I N E #

07.jan.2011 kl.19:01

Jeg har brukt bloggtrafik et par-tre ganger, man får jo flere kommentarer i det minste da. :)

Anette Pedersen Trane

07.jan.2011 kl.19:10

hehe nesten ingen som leste den øverste setningen ser det ut som:P

haha er du høflig nok til å kommentere tilbake?? pliiiiz<3 (dette var også ironi altså,hater sånne kommentarer:)
kjempe fint blogg.. bloggtrafikk er greit, og mange bruker det hehe!!

Fast leser, and love it<3<3

Niina

07.jan.2011 kl.19:20

Sarkasmen lyser ikke gjennom akkurat. Hadde du ikke nevnt det i kommentarene hadde jeg mer eller mindre trodd på at du er seriøs.

Cecilie Mikalsen

07.jan.2011 kl.19:33

Niina: skrev både "bli bestis med Ida Wulff" og at et punkt ikke var like irriterende som de andre. Det burde kanskje være et hint, eller?

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovinfree counters

Kategorier

Arkiv

hits