Ordinaltall + Ordinaltall = Kardinaltall

Idag hadde vi matte, kom selvfølgelig litt sent fordi jeg måtte kjøpe ny ruteblokk! Heldigvis kom jeg før læreren, så det gikk så bra atte! Orket ikke speide rundt hele rommet etter to ledige plasser, må jo sitte med Karoline vet dere! Hvis ikke blir det krise. Vi satte oss uansett forrerst, noe vi angret på da læreren kom. Vi lærte kjapt at han har en tendens til å feste blikket på de elevene som sitter på første rad, slik som mange andre lærere. Opplevde flere ganger at han så oss omtrent inn i øynene, og da kan man ikke annet enn å nikke og late som man skjønner hva samtaleemnet dreier seg om.

Så der satt jeg da, nikka som en tulling og spilte interessert. Karoline fikk jo latterkrampe da hun skjønte hva det var jeg drev med. Det må jo ha funka, for etter timen kom han bort og ville diskutere matematikk med meg! Er skuespilleren sin det! Etter skolen tok vi sol, jeg er nemlig så blek at jeg ligger hakket unna gjennomsiktig på skalaen. Utrivelig! Var iallefall godt å late som jeg var i sydenland, selv om det bare var i tjue minutter!


Orker ikke lete etter/ta et bilde. Derfor kjører vi bildegjenbruk!

Hva har du gjort i dag?

3 kommentarer

Stine Camilla

06.jan.2011 kl.15:02

Sv: Tusen takk for tipset =)
Klem Stine Camilla

Alexandraheidi<3

06.jan.2011 kl.21:14

Hæ liksom hadde jeg sagt da...kardinalvaforno??? OMG...jeg hater matte så sykt

Hanna

06.jan.2011 kl.21:37

Jag passar på att säga hej när jag ändå är här och vill samtidigt tipsa om min blogg som du hittar på http://wordsbyme.se. Där kan du se mina senaste tavlor, läsa om mitt 2010, mina senaste shoppingfynd osv.. Ha en trevlig kväll!

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits