Don't stop the pop

Hallo hallo!

Har lagt søvnløs i natt igjen. Mest sannsynlig fordi den ene katten vår ikke kom inn i går kveld, var ute flere ganger for å lete, men vi fant ham ikke. Ikke var det spor etter ham i dag tidlig heller. Vanligvis kommer han når vi roper, så jeg har sett for meg ca tusen forskjellige scenarioer om hva som kan ha hendt. Drømte tilogmed om han i natt, sånn seriøst! Haha, kommer sikkert til å være helt hysterisk når det gjelder egne barn.Her er det snakk om en katt liksom, riktignok en katt som aldri er ute lenger enn noen timer om gangen til vanlig, men likevel!

Just nu sitter jeg her og drikker frokost, stemmer det! Har startet på en diett. Fikk en pakke med kick start shake og en pakke med noe suppegreier av mamma i går. I samme merket som jeg hadde tenkt å begynne med, så det passa jo bra! Sålangt har jeg bare smakt sjokoshaken, som forresten smaker mer banan enn sjokolade. Helt grei i grunn, ikke supergod men ikke dritvond heller.


Trøtt i trynet, ikke veldig vant til søvnløse netter.

2 kommentarer

Papaya

05.jan.2011 kl.20:52

Åååå, det er så forjævlig når kattene gjør sånt! Jeg går alltid rundt og leier og leiter etter dem når de blir borte, haha..

Snubla bare over bloggen din tilfeldig, men må si at du har et kjempefint design! *misunnelig*

Cecilie Mikalsen

06.jan.2011 kl.12:34

Papaya: haha, fikk en stor klump i magen for å si det sånn! Heldigvis kom han hjem igjen, hvis ikke er det store muligheter for at den andre hadde blitt innekatt ved tvang :p

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits