Sleepless tonight

Hei og hopp!

I natt har jeg sovet utrolig dårlig, sov noen timer til Kjæremin også kom for å legge seg, tok ti minutter så var jeg lys våken.  Var oppe og tuslet litt, tisset litt, drakk litt vann, koste litt med kattene osv. Ingenting hjalp. Jeg var jo trøtt, men uansett hva jeg gjorde fikk jeg ikke sove. Vekte jo selvfølgelig han ved siden av meg flere ganger der jeg drev og kastet meg rundt, så ødela søvnen hans litt også.  Var jo ikke meningen, men det ble nå sånn. Var så ille at han spurte om han skulle gå og legge seg på sofaen, stakkar!  Fikk heldigvis sove etterhvert, så ble da noen timer!

Skal vekke min kjære om en times tid, har bestemt at vi skal gå en lang tur i dag! Om jeg skal komme meg i form til å gå mellom seks og åtte timer hver dag i seks uker må jeg begynne å komme meg i form! Begynner med å gå i en time den første tiden. Når det etterhvert blir varmere i været skal jeg øke, etterhvert kan det bli slik at vi går til Moelv ( rundt 3 mil) når vi skal til bestemor og bestefar på søndagsmiddag, osv. Men det kommer jeg til senere, foreløpig prøver jeg å gå en lang tur hver dag!
Én kommentar

fint bilde!

hadde blitt glad for en kommentar tilbake :)

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits