Første søndag i advent!

Startet dagen tidlig, med å legge en juleduk på spisestuebordet og finne frem adventstaken!  Tenkte jeg skulle ta bilder litt nærmere jul, når vi har fått opp juletre og pyntet ordentlig osv. Vi skal nemlig få til å vaske ordentlig her i dag.(vet jeg sa det i går, men vi dro på juleshopping som visstnok slet min bedre halvdel helt ut, han la seg iallefall til å sove når jeg begynte å rydde). Skal også få gjort meg ferdig med den ene boken i samfunnsfag, den har jeg bare lånt og hun som eier den må jo få litt tid til å lese den selv også (-: Derfor tar jeg med meg tekoppen, og nye tøfler og setter meg i sofakroken for å lese, så jeg kommer meg gjennom!

Hva skal du i dag? (-:

4 kommentarer

elisabeth abelsen

28.nov.2010 kl.14:15

herlig :D

skal forberede meg til heldagsprøve :(

Cecilie Mikalsen

28.nov.2010 kl.14:32

elisabeth abelsen: huff, er mange av oss på denne tiden av året! Men nå er det jo snart juleferie! (-: trøst deg med det!

janelle

28.nov.2010 kl.16:18

frågestund på bloggen,. skulle bli grymt glad om du frågade något.

laila

28.nov.2010 kl.19:12

jeg har mer eller mindre gjort det samme som deg ser jeg..

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits