Jeg vil seriøst slutte på skolen og bare jobbe,

.. Heldigvis har jeg såpass mye fri at jeg har tid til begge deler! (-:

Da var skolehverdagen tilbake, med temauke av alle ting. Min gruppe fikk "samarbeid" som tema, og et case som hørte til. Er en litt krevende oppgave, men det blir nok bra! Veldig fornøyd med gruppa også, er generelt fornøyd om dagen. Men sånn er nå jeg da, enten er jeg veldig glad og fornøyd eller så er det stikk motsatt og livet suger så mye at jeg kunne begynt å grine når som helst. okei, liten digresjon der. Poenget var at jeg trives veldig godt! Nå skal jeg skrive noen stikkord til diskusjon i morgen, notere litt fra barnevernsboka jeg har lånt meg og kanskje prøve å få laget noe middag. Er så kjedelig å bare lage til seg selv!


Pus sitter på fanget og vil helst ha min fulle oppmerksomhet, skal ikke være lett å få ting gjort!

3 kommentarer

julie jj

24.nov.2010 kl.19:57

Tror alle som går skole tenker mye på at de vil heller jobbe enn å gå skole. Men til bunn og sist vet vi vel kanskje at skolegangen kanskje er viktigere :-)

Lykke til da! :-)

Angelica

28.nov.2010 kl.15:53

omg! den där ser nästan ut som min katt! :D

(omg! it almost looks like my cat!)

Cecilie Mikalsen

28.nov.2010 kl.16:35

Angelica: haha, tror de rød-stripete kattene er veldig like hverandre! Min lille hjerteknuser skjeler litt innimellom da (-:

Skriv en ny kommentar

Cecilie Mikalsen

Cecilie Mikalsen

19, Hamar

Stort sett glad og snill, om jeg får det som jeg vil. Førskolelærerstudent by day, superhelt by night! Tøffeste superhelten du noen gang vil høre om. Ombestemmer meg like ofte som andre bytter sokker. Vimsete, distré og impulsiv når jeg føler for det. BlogglistenNorske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits